ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο νομό Λάρισας. Μαθήτρια ακόμα λυκείου έγραφα άρθρα για τοπικές εφημερίδες της πόλης μου. Η μεγάλη μου αγάπη για την τέχνη και ιδιαίτερα για τη λογοτεχνία με οδήγησε στην ενασχόληση με το σουρεαλισμό. Τελείωσα την πρώτη ποιητική συλλογή μου τον Ιούνιο του 2008, η οποία και εκδόθηκε το 2009. Τον Ιούλιο του 2011 κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοσή της. Επιπρόσθετα ασχολούμαι με τη στιχουργική. Προσεχώς θα κυκλοφορήσει το παιδικό παραμύθι μου με τίτλο ''Χρώματα αγάπης που κλείστηκαν σε μια νότα''.


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011


Aφιέρωμα στον Βαγγέλη Καλογηράτο

Ευτυχώς, που στις δύσκολες και επώδυνες μέρες

που ζούμε υπάρχουν άτομα με ευαισθησίες όνειρα και ελπίδες!!

Άτομα που δεν έχουν βολευτεί απλά σε έναν αναπαυτικό καναπέ αντικρίζοντας
την έκπτωση της κοινωνίας, αλλά που μάχονται ο καθένας τους με το δικό του τρόπο.. Έχω την τύχη να γνωρίζω ένα τέτοιο άτομο που βγάζοντας φωτογραφίες και δημιουργώντας σποτάκια κοινωνικού περιεχομένου δίνει το δικό του αγώνα για την ευαισθητοποίηση της πολιτείας...Το όνομα του είναι Βαγγέλης Καλογηράτος και στις 14/12/11 κέρδισε το Πρώτο Βραβείο καλύτερου βίντεο με θέμα το ρατσισμό..
Αξίζει να το δείτε.....
Φίλε Βαγγέλη εύχομαι τα καλύτερα...


2 σχόλια:

  1. Εχω την τιμη να ειναι αυτο το μοναδικο ατομο εκτος απο κουμπαρος μου κατι περισσοτερο κ απο αδερφος μου,χαιρομαι που αναγνωρίζουν τωρα κ πολλοι αλλοι το ποσο ξεχωριστός ειναι.Μπράβο κ.Ριζηνού για το αφιέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό το βιντεάκι!
    Συγχαρητήρια!
    και σε 'σένα Βάγια που έκανες αυτήν
    την αφιέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή